Friday, August 03, 2012

Doa & Taubat

Nice video to share with everyone..

Thursday, August 02, 2012

Migration


i'm migrating ...everything

Friday, January 06, 2012

Fridge Magnet

Fridge Magnet yang aku pesan dari website www.photodelivery.com.my dah sampaii yeayyy.

Nanti balik boleh la aku tampalkan banyak2 muka aku kat peti sejuk.

Thursday, January 05, 2012

Kes Amalina

Ramai betul yang fefeling ustazah/ustaz pasal kes Amalina nih, baca kat mana2 blog & forum duk sebok mengutuk dan mencaci dia. Entah yang mengutuk tu dah cukup tutup aurat dengan sempurna ke tak? semayang 5 waktu cukup ke tak? Kalau setakat pakai tudung tapi tak menutup dada, baju ketat sana sini, atau yang lelaki berseluar pendek ke sana ke mari so tak payah la duk sebok nak mengutuk si amalina tuh. Ibarat periuk mengata belanga hitam saja lagaknya.

Tapi bila lisa suriani, maya karin pakai terdedah sana sini takde plak dorang sebok nak kasi kesedaran suruh insaf bagai. Ombak rindu berjuta plak untung nya..FB lisa suriani pun berjuta yang like, pemain2 bola harimau malaya tu main bola tak tutup aurat takde plak dorang sebok pasal aurat.

Apa nak heran mentaliti kebanyakan rakyat malaysia memang macam tu, kepochi mengumpat macam makcik2 melepak tepi longkang.

Semoga blogger yang mula-mula membuka aib Amalina ni esok terbukak aibnya jugak.. Buat adik Amalina semoga bertabah dengan dugaan yang menimpa.

Tuesday, January 03, 2012

Happy New year 2012

Masih belum terlewat untuk aku mengucapkan happy new year 2012 kepada semua, rasa macam baru je update entry happy new year 2011 hehe, setahun ada la 7-8 entry aku buat, menandakan betapa kemalasan nya untuk mengupdate blog.

Tahun ni celebrate new year, aku plan buat kelainan skit, selalu duduk rumah ajer tengok tv, nak keluar malas sebab confirm jem dan crowded, so tahun ni celebrate new year di atas kapal fefeling titanic gitu.

So far package pun takde la mahal sgt, dalam RM300++ gitu ajer include cabin + plus makan dua kali dinner and breakfast both buffet untuk satu malam cruise to nowhere. Inilah hasilnya.














Wednesday, December 21, 2011

Eliana Narvaez

Budak kecik Eliana ni sangat lah cuteezz, lets the video talking hehehe

bellaa.. bellaa.. bellaa.. tiny bella.. NOO!! NO!! it bite peoplee.. it bite peoplee...(sampai tersembur2 air liurr, hahaha),

banyak lagi video2 eliana dan kakak dia alexa yang bapak dorang upload..dah jadi fan budak kecik dua org ni plak aku hihihi

Monday, December 05, 2011

Once Upon a Time in Beijing Part 1

Hari ahad tadi, aku menukun duduk rumah seharian, niat nak keluar tapi katil dan tilam punya godaan lagi kuat haha, so takde apa nak buat, duduk melepak di rumah sambil membuat kerja2 yang berfaedah. Inilah hasilnya, ehehhe enjoyyy watching..